Adidas UltraBOOST X 純白登場!

0

UltraBOOST X打正旗號係專為女性設計的跑鞋,好奇怪3月份首次推出時,見到冇大熱純白色就知有後著,有不少消息靈通的朋友一直忍住手就是都知道Adidas春夏時會推出純白色款,而純白色的UltraBOOST X終於早幾日正式登場了!

後腳跟有「UltraBOOST」字樣

結合UltraBOOST與同注入 PureBOOST X 獨特的 Adaptive Arch懸空足弓設計而成的UltraBOOST X,以其標誌性設計成為近期熱門話題之鞋款,整體有齊頂級跑鞋所需,具備BOOST中底與Continental馬牌輪胎大底,另外Primeknit 編織鞋面,除左輕型之外亦都容易清潔,怕白色易污糟的朋友可以放心。

ULTRA BOOST X 官方售價HK$1,499

如果您問好唔好跑呢就好見仁見智,因為始終去選購一對適合自己既跑鞋要配合腳型跑姿等等不同的因素,但UltraBOOST X有齊頂級跑鞋同時尚的要素,在戰況激烈的運動鞋市場,難怪會極速竄紅。

Comments
Loading...